Svájci munkák béta

Svájci álláslehetőségek, információk, tanácsok

Hirdetés

Dugóban a svácjiak - útépítés hegyen-völgyön át

2013.07.15
Egyre súlyosabb a helyzet a svájci utakon: a vakációra indulók -vagy éppen érkezők - tömege tölti a nyári szünidő egy részét dugóban ácsorogva. Mindez az útmunkálatoknak köszönhető, amelyekből az alpesi ország torlódáshoz nem szokott lakói talán sose láttak még ennyit egyszerre.

Magyar kutatók a CERN-ben - elégedettek munkájukkal

2013.07.12
A CERN-ben folyó tudományos munka, valamint a szervezetben megvalósuló széleskörű nemzetközi együttműködés lenyűgözi az embereket, részben ez az oka annak, hogy a részecskefizika ilyen népszerű lett az utóbbi időben - válaszolta magyar újságírókkal Genfben folytatott beszélgetésén az Európai Nukleáris Kutató Szervezet főigazgatója.

Svájc kiadhatja az adócsalók adatait az USA-nak

2013.07.09
Az amerikai adóhivatal vélhetően a nyomára akadhat több adócsalónak, ha az illetőknek számlájuk van a Credit Suisse svájci nagybanknál.

Svájci állampolgárt raboltak ki Budaörsön

2013.07.05
A győri rendőrök elfogták azt a körözött férfit, aki a gyanú szerint múlt vasárnap este az M1-es és az M7-es autópálya bevezető szakaszán, Budaörsnél a kocsijával megállított egy svájci állampolgárt, késsel a pénze átadására kényszerítette őt, majd elmenekült - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

A kőomlást szimulálják Svájcban

2013.07.05
A kőomlást valósághűen modellező számítógépes programot fejlesztettek ki Svájcban, hogy hatékonyabban védekezhessenek a természeti jelenség pusztítása ellen.

Majdnem légibaleset történt Svájc légterében

2013.07.03
Majdnem összeütközött egy másik repülővel a svájci légtérben az Air Malta légitársaság gépe - értesült a Times of Malta. A gépen tartózkodott Málta uniós biztosa, valamint kormányfőhelyettese is.

2013.06.28
Az olasz rendőrség pénteken pénzmosás vádjával letartóztatta Nunzio Scarano salernói püspököt, az Apostoli Szék Vagyonkezelőségének (Apsa) tagját.

Svájci jegybank: marad az árfolyamküszöb

2013.06.21
A svájci jegybank (SNB) fenntartja az árfolyamküszöböt, és ameddig szükséges nem engedi 1,20 frank alá süllyedni az euró árfolyamát.

Svájci óra: csökkenő export

2013.06.20
Az ázsiai, és ezen belül különösen a kínai kereslet visszaesése nyomán májusban 3,9 százalékkal csökkent folyó áron a svájci óraexport éves összevetésben.

Hirdessen portálunkon!

Belépés
Elfelejtette a jelszavát?

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség